Magnetisk romaskine

Magnetisk romaskine

En magnetisk romaskine fungerer på samme måde, som en almindelig romaskine. Den store forskel ligger i modstanden på romaskinen, som her er magnetisk. Med en magnetisk romaskine vil modstanden altid være den samme, uanset hvor hårdt du ror, hvilket gør den til en af de mest populære romaskiner.

En magnetisk romaskine er et oplagt valg til dig, der har planer om at komme i gang med træningen, hvad enten det skal foregå derhjemme, eller i fitnesscenteret. En magnetisk romaskine er en utroligt effektiv og skånsom træningsmaskine, som både giver dig konditions- og styrketræning, på én og samme tid.

Ønsker du at træne hele kroppen på én gang? Så er en magnetisk romaskine lige noget for dig. Her får du både aktiveret dine mavemuskler, arme, ben, core, skuldre, ryg og baller. Det er derfor en af de bedste træningsmaskiner, når det kommer til helkropstræning. Husk at start blødt ud, og bevæg dig langsomt op i et højere tempo.

Hvorfor vælge en magnetisk romaskine?

Du bør vælge en magnetisk romaskine, hvis du gerne vil igang med at komme i bedre form, på en skånsom og effektiv måde. Det gode ved en romaskine er, at det er dig, der bestemmer tempoet, samtidig med at du får rørt samtlige muskler i kroppen. Den er derfor et oplagt valg til dig, der gerne vil have kondition- og styrketræning på samme tid.

Den magnetiske romaskine er også utroligt støjsvag, i forhold til andre typer af romaskiner. Ønsker du at justere den magnetiske modstand, gøres dette også nemt. En magnetisk romaskine er desuden billigere, end en model med enten vand- eller luftmodstand.

Kom i god form med en magnetisk romaskine

Med en magnetisk romaskine har det aldrig været nemmere at komme i god form. Romaskinen er en solid og pålidelig træningsmaskine, som tilmed er nem at justere, så den passer til din styrke og tempo. Med en magnetisk romaskine kan du både kombinere kondition- og styrketræning på én og samme tid, uden at overbelaste kroppen.

En magnetisk romaskine er et fantastisk redskab, når der skal trænes core, mavemuskler, arme, og ben. I modsætning til andre træningsformer, som f.eks. løb, er der ingen hårde stød ved roning, hvilket betyder at du ikke skader dine led og knogler under træningen. Det er derfor en utroligt effektiv og skånsom træningsform, som aktivere hele kroppen.